Nyhetsarkiv 2010

 

 

17.08.2010

Idag startet Casper innkjøringen i barnehagen. Pappan var ganske spent han også, men det gikk kjempefint.

 

07.08.2010

Idag har vi vært turister i egen by. Fikk endelig kommet oss på operataket. Etter dette gikk vi på Egon og spiste lunsj, og så kom Tine og OK og hilste på..

 

29.07.10

Da er gjesterommet mer eller mindre ferdig også. Etter en gulvlistepisode fant unge herr Oprann ut at dette ikke helt var min greie, så det som står igjen er taklister som Beste Oprann får ta når de kommer hjem fra Røst. Benkeplate og bordben er fra Bauhaus, Kabelgjennomføring, Pop-up og Wing-E (kabelføring under bord) er fra Schneider.

Da var det Casper sitt rom som står for tur.

 

Nå er det snart barnehagestart for Casper og det kan jo bli spennende. Casper og Lucas skal være i samme avdeling, så han får ta vare på broren sin.

 

11.06.10

Loftet er ferdig etterisolert og heldekkende gulv lagt. Idag ble også det midlertidige loftet ryddet og flyttet opp på det nye loftet. Nå blir det oppussing av gjesterom/kontor!

 

05.06.2010

Bursdagsfeiring for Casper. Siden han har både fått øyekatarr og munn-hånd- og fotsyke ble det ikke besøk av noen barn, men vi koste oss med familie og faddere.

Han fikk masse fint sommertøy, sandaler, bøker, penger og barnehagesekk.

 

27.05.2010

Casper fyller 1 år idag!! Han skjønner ikke så mye av det, men prøver å åpne gavene han får så godt han kan.

Han har fått øyekatarr i.l.a natta så han er ikke helt i slag stakkars.
Den store bursdagsfeiringen skjer 05.06 her i Vestby.

 

24.05.2010

Var på Åpen Gård på Jegstad Gård. Lucas storkoste seg når han fikk se hestene (hest er best som pålegg...) som er favorittdyret om dagen. Han hoppet alene fra 2.5 meter rett i det myke høyet! Kliiin kokos :)

Andre dyr vi så: Ku, gris, kanin, høne, hund, katt, sau, and.

Vi grillet pølser og koset oss masse.

 

21.05.2010

Ett fantastisk vær idag. Plaskebassenget til Casper er satt opp på terrassen, og snart kan Julie og jeg ta oss en kald øl i sola etter at gutta har lagt seg (og sovnet...)

 

17.05.2010

Vi feiret en hyggelig dag i Tønsberg med familien vår der. Lucas roper "Bestemor!!" hele tida, noe som i og for seg er ganske morsomt.

Pappa valgte heliumballong for Lucas, for ellers hadde det vel blitt en rosa en....(eneste fargen han vet hva er og kan si fargen til...) En femmer og fire kronestykker måtte til for å holde ballongen her på moder jord - praktisk å vite.

Lucas syntes toget var gøy selv om han ble litt skuffet i begynnelsen over hva slags tog det var. Casper måpte bare litt og ga ellers blaffen :)

Kusine (+ fadder til Casper) Henriette var russ og temmelig sliten. Raspestemme (Bonnie Tyler?), antagelig bakfull og hadde falt ned trappa og sikkert brista ett ribbein i.l.a natta.

 

15.05.2010

Da fikk vi lagd oss en hjemmeside og da. Kommer vel til å skrible ned hva vi driver med for de som eventuelt er interessert i det...

Siden er vel mest ment for å kunne dele bilder med familie og venner som ønsker en liten oppdatering på hvordan gutta ser ut :)

I dag  det forresten være fullmåne, for begge ungane er helt umulige. Lucas sutrer, Casper sutrer og vill ikke sove selv om han helt klart kunne trengt det.....

 

Richard, Julie, Lucas, Casper og Donald © 2010

www.rikheim-oprann.com 

Siden er helt klart under utvikling og det vil komme mer etterhvert.

Bildesiden vil være passordbeskyttet, men send oss en mail og du vil få tilgang (hvis vi kjenner deg da..)